Om mig

Susanne Kvindebjerg

Susanne Kvindebjerg

Klinisk diætist og massør

Klinisk Diætist
Autoriseret Klinisk diætist med 20 års erfaring fra arbejde på sygehus med blandt andet diabetes, overvægt, forhøjet kolesterol, kost til ældre, underernæring, m.m. Siden 1994 har jeg haft egen privat kostrådgivning, og fungerer samtidig som konsulent for flere lægehuse.

Jeg har 4 års erfaring med kostvejledning i protein fattig kost med PKU patienter. Mit speciale er overvægt, diabetes, hjerte kar sygdomme, forhøjet kolesterol, tarmproblemer, candia svamp, under et, de såkaldte livsstil sygdomme, som kræver en kostomlægning på livstid, hvor hele familien kan spise den. Jeg har arbejdet meget med børn, unge, sportsfolk, ældre, og har super gode resultater.

Massør
Er uddannet fysiurgisk massør fra AM massageskole, hvor jeg blandt andet har arbejdet med fysirurgisk kropsmassage, delbehandlinger, ansigtsmassage, bindevævsmassage, sportsmassage og meget mere.
Jeg har desuden taget en uddannelse hos Totum, hvor jeg beskæftiger mig mere kropsterapeutisk massage hvor jeg blandt andet har beskæftget mig med pulsering og teknikker til indføling, kropsbevidsthed, blokeringer og flow.

Begge uddannelser gør at jeg i dagligdagen kan kombinere min viden og dermed skabe de bedste resultater afhængig af udfordringer og behov for den enkelte.